Actionspændte oplevelser til ham eller hende med adrenalin i blodet

0
174

Måske hverdagen er lidt for grå og kedelig i det daglige, hvor der mangler spænding og nye oplevelser, der kan peppe humøret op. Oplevelser, som ikke bare er diverse romantiske ophold, massager og spadage i weekenderne. Til det har vi heldigvis løsningen til dig!

 

Hverdagen behøves ikke være grå og kedelig, hvor du løber rundt i det samme hamsterhjul dag ud, og dag ind. Vi har nemlig her samlet to actionspændte oplevelser, som kan få adrenalinen til at pumpe hos ham eller hende, som synes, at hverdagen kan være grå og kedelig.

Kom på helikoptertur hen over det danske land

Med en helikoptertur hen over et af de mange steder i Danmark, kan du få ham eller hende ud af hverdagens grå og kedelige dage. Med ture flere steder i landet, kan I opleve en bid af flere danske skønheder og se dem fra en helt ny vinkel. Måske du og en bekendt drømmer om at tage på en helikoptertur hen over det smukke, danske land, eller I ønsker at se storbyerne fra en helt ny vinkel – mulighederne heldigvis mange!

 

Sving bilen forbi Sima Helikopter i Nordjylland og opleve den skønne og bombastiske natur ved Vesterhavet og se de mange skønne klitter og strande. Eller tag ind forbi Roskilde hos Copenhagen Helicopter og opleve Danmarks hovedstad og de mange seværdigheder fra oven. Eller tag med Sima Helikopter til Sydjylland og se den smukke natur og det rige ø-liv fra en anden vinkel end bare på gåben. Du kan også tage ham eller hende med op i en helikoptertur hen over det aarhusianske havneliv samt byens smukke bygninger og se en anden storby end bare hovedstaden.

 

Der findes et væld af smukke og begivenhedsrige helikopterflyvninger, som byder på hver af deres skønheder og unikke oplevelser. Det giver jer rig mulighed for at finde den perfekte helikoptertur, som vil glæde din kæreste, din ægtemand, din ven eller en bekendt.

Bliv pilot for en dag

Måske en helikoptertur ikke er actionspændt nok, eller måske du går rundt med en pilotdrøm i maven. Om end det er det ene eller det andet, som kribler inde i dig, så kan du komme ud og prøve at blive pilot for en dag.

 

Som pilot for en dag får du ikke mindre end lov til selv at styre dit eget fly. Du bliver simpelthen kaptajn over det fly, du flyver, hvor du samtidig får mulighederne for at se mange smukke steder fra en helt nyt udgangspunkt. Vælg, om du vil flyve ind over det jyske og opleve et rigt ø-liv, grønne marker og smukke skove, eller om du vil opleve de fynske og sjællandske land med blåt hav, smukke byer og storslået natur.

 

Med flere steder i landet, hvor du kan være pilot for en dag, kan du få læring og instrukser i, hvordan du kan lette, styre og lande et fly. En unik mulighed, som ikke mange kan skrive under på, at de har oplevet.