Få eventyret med ind i dit liv via adventure og ekstremsport

0
401

Tag din søvn alvorligt og dyrk den ekstreme sport

Hvis du gerne vil med på den bølge hvor man dyrker adventure og ekstremsport så kan du med fordel tage og fokusere på først og fremmest at få en god nattesøvn. Det giver mening i forhold til det at komme i form og i god nok form til at dyrke ret krævende sport, fordi en god kondition kræver en sund og vel restitueret krop.

Du kan gå den vej ved at følge mit råd om at anskaffe dig en allergivenlig dyne, som samtidig er en temperaturregulerende dyne. I bedste fald er dynen af kapok og er en økologisk dyne. Så vil din dyne være helt optimal for din søvn og hjælpe din krop med at få den ekstra og nødvendige hvile der kræves for at kunne performe det ekstra. Du kan finde en rigtig god kapokdyne herinde, hvor der også er mange andre gode og økologiske varer.

Så tag din søvn alvorligt og kom med ind i eventyret som handler om at udøve sport og bruge din krop til det yderste. Du vil takke dig selv for det, for det er virkelig rart at komme derhen hvor man bruger sit fulde potentiale. Kroppen skal bruges godt og holdes vital, navnlig i ungdommen. Med alderen må man tage hensyn til hvad kroppen kan, for forfaldet er jo en realitet, men derfor skal vi alligevel huske at holde os i gang på det plan vi nu engang kan.

Hvad er adventure og ekstremsport?

Adventure sport kan fx være at kravle i trætoppe, sejle ned af vilde floder, bestige bjerge, lave en ironman eller ironwoman, tage med hundeslæde over indlandsisen eller ride på hesteryg tværs over Arizona som en anden cowboy.

Det er en tilbagevenden til tidligere tider, hvor vi brugte kroppen meget mere. Dengang vi var fæstebønder sled vi i marken dag ud og dag ind, men vi skal ikke bruge kroppen så meget at den bukker under. Vi skal bruge kroppen med den kapacitet den har og ikke overvurdere dens kræfter. Vi trænger nemlig til at bruge kroppen meget meget mere, for mange har rigtig meget stillesiddende arbejde, og det er hårdt for især ryggen, men også for alle dele af kroppen.

Hvorfor har vi brug for at have eventyr og skabe noget ekstra i vores liv?

Eventyret kalder, fordi vores liv er meget monotont og samtidig har vi noget nomadisk i vores sjæl og krop. Det er en rest fra jæger-samler samfundet, hvor vi var vant til at bevæge os rundt i landskabet og flytte bosted fra tid til anden. Dengang havde vi et stort område, som vi flyttede rundt i alt efter hvordan det lå med føde kilderne. Derfor kan vi godt have en rastløshed i vores kroppe den dag i dag, selvom vi nu er blevet moderne mennesker. Vi får det, man kan kalde wanderlust eller oplevelsestrang.