Alperne, toppen af poppen for unge ski elskere

0
290

Skiferie i Alperne er blevet stadig mere populær i de senere år, efterhånden som flere og flere mennesker opdager glæden ved at stå på ski i det spektakulære bjerglandskab. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skiløber, er der et skisportssted i Alperne, der passer til dine behov, og de mange hoteller og chalets tilbyder en bred vifte af faciliteter og tjenester. Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie eller et familievenligt feriested, vil du være forkælet med valgmuligheder, når det gælder skiferie i Alperne.

Området som er kendt fra Tour de France

Alpe d’Huez er et skisportssted i de franske alper, som er populært blandt skiløbere fra hele verden. Feriestedet er kendt for sine gode skiforhold med et stort antal pister, der er velegnede til alle niveauer af skiløbere. Der er også en række skiskoler i Alpe d’Huez, hvilket gør det til et godt valg for familier eller begyndere, der ønsker at lære at stå på ski. Ud over sine pister er Alpe d’Huez også berømt for sin après-ski-scene med en række barer og klubber, der holder åbent til langt ud på natten. Derfor er Alpe d’Huez en ideel destination for en skiferie.

Alpe d’Huez er jo også kendt for at have fået en aftale i hus med selveste tomorrowland, som gør at du midt i marts kan opleve den belgiske DJ festival i alperne i sneklædte bjerge. Der kommer altid store navne, bla. Steve Aoki som jo er mesteren i at starte en fed fest. Dermed er afterskien altså i top hvis du vælger lige netop denne uge. Ellers har de jo mere end 300 km pister.

Offpist mekkaet i Frankrig

Chamonix er en af de mest populære skidestinationer i verden når vi snakker udelukkende off-pist skiløb, og det er der en god grund til. Byen ligger i de franske alper, og den byder på noget af det bedste off-pist skiløb i verden. Fra erfaren til ekspert er der pister for alle at nyde. Men det, der virkelig adskiller Chamonix fra andre skidestinationer, er off-piste skiløb. For dem, der er på udkig efter en virkelig unik skiferie, er Chamonix det perfekte sted at tage hen. Med sit uovertrufne landskab og udfordrende terræn er offpiste skiløb i Chamonix en oplevelse, som du sent vil glemme.

Chamonix er for dig som ikke behøver så mange pister, men blot gerne vil have et par runs i offpisten med guider. Sørg altid for at booke guider, når i tager i offpisten, særdeles når det er et nyt område i besøger, derefter skal i sørge for at i har det rigtige offpist grej med – skulle uheldet være ude at en lavine skulle skride, jamen så er det vigtigt man har det rigtige grej.