Få et adrenalin kick ud af din løbetræning

0
735
Adrenalin i løbetræningen

At løbe er, i de seneste par år, blevet en ekstrem populær sport at dyrke. Løbetræningen er nem, og hurtig, modsat mange andre sportsgrene, der kræver flere timer ude på cyklen, eller i et træningscenter. At løbe en tur, kan gøres hurtigt og effektivt, på en halv time, eller mindre, hvis der f.eks. løbes spurt. Mange steder i landet, bliver der afholdt løb, hvor hundredvis af mennesker, løber en bestemt distance, og bliver sat i gang samtidig.

Hvordan du kan peppe din løbetræning op

Hvis du savner udfordring i dit løbe-liv, kan en mulighed være at tage til et af de mange, såkaldte “races”. Der er blevet populært at tage til “ladies mud race” eller “viking race”. Alle sammen events, hvori man skal løbe igennem et bestemt antal forhindringer, såsom mudder, klatrevægge eller andre udfordringer, der skal løses ved fysisk kraft.

Vil du vide mere om løb og løbetræning? Så kan du besøge https://runmag.dk/.

Find den træning der passer bedst til dig

Det kan meget vel være, at det med at løbe igennem en mark mudder, hvorefter den står på zigzagget spurt, ikke lige er din form for ønske træning. Der findes mange måder at træne på, og det vigtigste er, at du finder den måde der synes at passe dig og din stil bedst til dig.