Få et adrenalinkick med en helikoptertur

0
782

Elsker du adrenalin og fart over feltet? Så elsker du sandsynligvis de oplevelsesgaver, som man efterhånden kan købe alle steder. De giver nemlig helt almindelige mennesker mulighed for at køre i racerbiler, springe i faldskærm, rejse ud i rummet, vandre på indlandsisen i flere dage. Nåh ja – og så kan du komme ud og flyve i helikopter.

Mens det måske ikke er lige så adrenalinpræget at flyve i helikopter, som det er at springe ud af et fly i et par tusind meters højde – så er det stadigvæk en helt vild oplevelse, som man sent glemmer.

En helikoptertur er derfor den aboslut perfekte gave til personen, der lever for sit næste adrenalinkick. Og i modsætning til så mange andre oplevelser som bungeejumping, hardcore surfing og ekstreme overlevelsesture, så kan en helikoptertur finde sted i Danmark.

Sid i passagersædet eller flyv selv

Der er få ting, der er mere actionprægede end at flyve i helikopter. Er en film overhovedet en actionfilm, hvis ikke der er mindst en scene med en helikopter? Vores klare svar må være: ”Nej!”

Din helikoptertur bliver næppe lige så actionpræget, men der er ingen tvivl om, at den mnok skal sørge for at du får pumpet adrenalin rundt i kroppen. Og hvis det ikke er nok for dig, blot at være passager, der kan kigge ud over det smukke danske landskab, så er der heldigvis også en løsning for dig.

Hvis man er villig til at betale ekstra for det, kan man nemlig få love selv at sidde bag roret i en helikopter. Ja, du læste rigtigt. Du kan få lov at tage styringen af en helt ægte helikopter, mens I flyver rundt oppe i luften.

Hvad koster en helikoptertur?

Har du besluttet dig for, at det er tid til at opleve, hvordan det er at flyve helikopter? Eller skal du give en helikoptertur i gave? Så frygter du sandsynligvis at det er en urimelig dyr oplevelse – men heldigvis er det slet ikke så slemt.

Priserne på helikopterture i Danmark starter allerede ved 599 kroner. Det virker måske dyrt, men hvis man sammenligner med eksempelvis en biograftur eller et gokartrace med vennerne, så er 599 kroner lige pludselig en god pris for et minde, man sandsynligvis husker for altid.

Det er naturligvis dyrere, hvis man selv vil styre helikopteren. Her må man slippe 2.499 kroner, men til gengæld kan man kalde sig for helikopterpilot for en dag.