Fantastiske grunde til, at besøge Grønland

0
283

Grønland er en del af Kongeriget Danmark. Det er et selvstyre og bliver betragtet som værende verdens største ø. I denne artikel snakker vi om 3 fantastiske grunde til, at besøge Grønland.

En del af Danmark

Den første grund må være, at Grønland jo er en del af Danmark. Som dansker bør man stræbe efter, at besøge så meget af kongeriget som muligt. Grønland, Færøerne og Bornholm er steder som mange mennesker aldrig får besøgt, hvilket er ganske ærgerligt, da det er fantastiske steder.

Dronningen besøger gerne Grønland mindst én gang om året.

Oplevelser på Grønland er uvirkelige

Ét er, at du kan besøge himmelbjerget i Danmark og lege overlevelse i skoven – noget andet er de ture du kan komme på, i Grønland. Grønland har massevis af “seværdigheder”. Mange af disse seværdigheder er faktisk naturlige seværdigheder, ment på den måde, at når man kigger på gletschere, dukker eller tager på hvalsafari, så er det ikke noget som er opført af mennesker, men som er en del af det naturlige Grønland.

Hvalsafari. I Grønland kan du komme på hvalsafari. Du kan komme ud og se på hvaler i en stor båd, hvilket er en fantastisk oplevelse.

Guidet sightseeing. Du kan anskaffe dig en guide der tager dig med rundt i Grønland. Du kan hyre en guide der kan tage dig med rundt i eksempelvis hovedstaden Nuuk – eller du kan finde en turguide der følger og planlægger hele din tur. Her vil du få muligheden for, at se en masse ting som er planlagt ned til mindste detalje.

Nordlys. Det må næsten være en drøm for alle, at kunne komme til, at se det berømte nordlys. De smukke og flotte grønne bølgende farver på nattehimlen er noget som alle bør opleve.

Varme kilder. Hvis man besøger de varme kilder, så vil man opdage at det i virkeligheden er huller i isen, som er opvarmet naturligt af – for det meste – vulkansk aktivitet.

Der findes et hav af muligheder når man besøger Grønland. Du vil få muligheden for, at se ting som du ikke ser nogen som helst andre steder på jorden. Grønland er en meget undervurderet Ø. Mange har ikke lyst til, at besøge Grønland grundet den – til tider –

besværlige tur derop. Der er nemlig tidspunkter på året, hvor det ikke rigtig er muligt, at flyve til Grønland. Her skal man sejle, hvilket der er mange der ikke bryder sig om. Derudover kan det være en bekostelig affære – både, at besøge Grønland – men også, at opleve Grønland, som Grønland bør opleves.