Tjen penge, mens du dyrker din sport

0
293

Med en investering i Bitcoin kan du tjene penge, imens du beskæftiger dig med alt det, du synes er sjovt. Bitcoin er en virtuel valuta, og med tre lette trin er du i gang.

Køb Bitcoin: En guide

Bitcoin er den største og den første kryptovaluta, altså en decentraliseret, virtuel valuta. Det betyder, at det er efterspørgsel og udbud, der bestemmer prisen på valutaen, og ikke centralbankerne, som det er tilfældet med almindelige valutaer som fx danske kroner.

Bitcoin er tænkt som både en kryptovaluta og et betalingsmiddel, og blev for år tilbage udråbt som fremtidens betalingsmiddel, men i dag bruges den primært som investeringsobjekt.

Når du vil købe Bitcoin, skal du først vælge den handelsplatform, du ønsker at bruge.

Dernæst skal du oprette en konto og overføre de penge, du ønsker at investere, til kontoen.

Du bestemmer selv, om du ønsker at investere meget eller lidt, mindstegrænsen for investeringer er dog 50 dollars.

Mere kræver det ikke at begynde at investere i Bitcoin. Køb Bitcoin online og prøv det af.

Dernæst kan du holde øje med din valutabeholdning af Bitcoin, købe til og sælge fra, som du selv synes i forhold til markedet. Se mere her og køb Bitcoin.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin tilskrives Satoshi Nakamoto, som offentliggjorde sin opfindelse i 2008. Året efter blev systemet udgivet. Det er et peer to peer system, som gør det muligt for brugerne at lave transaktioner med hinanden direkte – uden at have pengeinstitutter eller centralbanker som nødvendige mellemmænd.

Der er dog siden sået tvivl om, hvem der faktisk står bag Bitcoin, og mange mener i dag, at Bitcoin er skabt af en hel gruppe forskere i fællesskab og ikke af en enkelt person.

Bitcoin er en digital og decentral valuta, og transaktionerne mellem køber og sælger af Bitcoin går som sagt direkte fra afsender til modtager.

Det gør, at Bitcoin kan sælges lynhurtigt mellem landegrænser, uden at der er en masse omkostninger forbundet med handlerne.

Dertil kommer, at alle overførsler i Bitcoins system udføres helt anonymt.

Som køber eller sælger af Bitcoin behøver du altså ikke at opgive følsomme, personlige oplysninger, som vil kunne føres tilbage til dig.

Alt hvad du skal gøre, er at indtaste beløb og afsenderadresse samt modtageradresse, så er der handlet.

Investering med højt afkast og høj risiko

Bitcoin betragtes i lighed med andre former for kryptovaluta for en investering med høj risiko.

Det skyldes, at priserne på Bitcoin kan ændre sig ekstremt meget, ekstremt hurtigt – fx med mere end 10 procent op eller ned på en enkelt dag.

Men den høje risiko er netop det, der gør, at det er muligt at tjene mange penge på Bitcoin, relativt hurtigt.

I 2017 steg priserne på Bitcoin fx med uhørte 2000 procent, og valutaen blev udråbt som fremtidens betalingsløsning, men året efter tog valutaen noget af en mavelanding, interessen faldt og prisen blev halveret.

Men Bitcoin er siden kommet stærkt tilbage, og i dag mener mange investorer, at Bitcoin fortsat har et enormt vækstpotentiale.