Oparbejd en god kondition til den aktive ferie

0
958

Det er vigtigt at være i god form. Det er godt for dit helbred, og det er godt for din udholdenhed, at du har en vis kondition.

Hvis du gerne vil forbedre din kondition eller måske endda deltage i nogle hårde fysiske strabadser, så må der helt andre boller på suppen end den jævne konditionstræning.

Vil du op i niveau konditionsmæssigt, så må der træning, træning og træning til.

Skal du eventuelt deltage i et stævne eller bare på en uges skiferie eller lignende, så får du det bedste udbytte af den, hvis du sørger for at være i god form inden.

Den aktive ferie

Hvis du har planer om at tage på en ferie, hvor du træner hver dag, så er det som sagt vigtigt, at du har din grundform i orden. Har du ikke det, har du større risiko for at pådrage dig en skade.

Desuden kan du have svært ved at følge med i forhold til den træning, der skal foregå. Og det er jo en skam, når nu du er kommet afsted på sådan en ferie.

En sportsferie er alle tiders, når du er i form til den. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt på den. Det kræver først og fremmest, at du arbejder målrettet på at komme i så god form, som du kan nå inden.

Kom i form til din snowboard-ferie

Skal du afsted på snowboard-ferie, så får du mest ud af den, hvis du har trænet op til den. På sådan en ferie kommer du til at stå på snowboard i flere timer hver dag. Det skal du være i form for at få det maksimale udbytte af ferien.

Er du allerede i god form, så er der ingen ko på isen. Er du ikke, så må du se at blive det, inden du skal afsted.

Du kan få gode råd her, hvis du har brug for råd og vejledning til at komme i gang med din træning. Det kan være fint at få noget inspiration til den gode daglige træning.

Træningen skal jo helst holde på den lange bane – og ikke kun til, at du skal på snowboard-ferie.

Begynd træningen i god tid

Skal du på en sportsferie, så er det bedst, hvis du begynder din træning i god tid. At begynde at træne en uges tid inden ferien, holder slet ikke.

Den gode stabile kondition sal bygges langsomt og sikkert op. For at gøre det, bør du starte i det små, eller fra det niveau, som du befinder dig på konditionsmæssigt. Herfra kan du målrettet bygge din form op. Der er ingen genvej til at komme i god form. Det kræver både viljestyrke og en forbedring af din muskelstyrke.

Læg en plan, og følg den, så godt du kan. Så er der størst chance for, at du kommer i mål med din plan.

Når først du er i den form, som du gerne vil være i, så vil du få super meget ud af en hel uge på snowboard.