Toppræstationer i ekstremløb kræver en god nattesøvn

0
658
man løber på strand

Hvis du er til ekstremsport så ved du alt om, hvor vigtig en god nattesøvn er.  Top præstationer kræver en udhvilet krop – og ånd. Hvis du har sovet dårligt natten før en sportskonkurrence, så når du simpelthen ikke din topform.

En god nattesøvn kommer ikke af sig selv. Der er nogle kriterier der skal være på plads. Udover en god seng, mørke og stille, kræver det også at dit sind er roligt. Hvis der raser tanker igennem dit hoved, kan du ikke falde i søvn. De fleste sportsfolk ved dette, og de ved også hvordan de kan få den indre ro de har brug for.

Lidt mere vanskeligt er det, når det er din partner, der holder dig vågen.

Heldigvis er der nu hjælp at hente. En simpel snorkeskinne, som du kan købe online på Znore.dk løser problemet godt og grundigt. Med en snorkeskinne kan du sikre din gode nattesøvn uden at partneren eller dig skal sove alene.

Snorken er ikke så harmløs, som det måske lader til

Rigtigt mange mennesker snorker. Mænd som kvinder, børn som gamle. Snorken diskriminerer ikke. Det rammer rigmænd og fattigrøve på den samme måde. Det kan være forskelligt hvordan folk snorker. Nogle snorker meget diskret, næsten uhørlig. Andre derimod snorker så det lyder som Thor på jættejagt.  Og alt imellem disse to ekstremer.

De fleste kan alligevel sove godt, selv om de snorker. Men hvis du deler seng med en der gør, så er det ikke så nemt. En snorkende partner kan godt spolere din søvn, og der er ikke meget at gøre ved det, udover at flytte i et andet rum. At sove dårligt pga. snorken kan påvirke dit helbred.

At bruge en snorkeskinne er god fornuft. Snorkeskinnens effektivitet er klinisk testet af Odense Hospital, og den lover hvad den holder.