Vil du også på eventyr med dine kollegaer?

0
219

Sommerferien kommer tættere på. Man kan allerede mærke, at vejret er blevet mere solrigt, og at der er mere dag end nat nu. Man begynder allerede nu at drømme sig langt væk til varmere lande, og til eventyr udenfor arbejdspladsen. Hvor man rigtig kan få lov til at udfolde sig, hvilket som regel er begrænset på kontoret i hverdagen.

Få visualisering over din historie

Som man sidder der i sin kontorstol hele dagen, foran computeren, så er det lidt svært at påvise overfor sine kollegaer, at man rent faktisk er lidt af en vovehals. Man kan trods alt fortælle historier om alle de ting man har gjort, men hvad nytte gør det, når man ikke har beviser for det? Ofte så kræver en god historie, god visualisering. Så kommer den perfekt ide, en aktiv ferie med kollegaerne. Man snakker med sin chef om det med de sammen, og man sælger virkelig sin sag. Trods alt, så er det jo rigtig sundt at få lov til at få gang i kroppen noget mere, især når man laver kontorarbejde. Udover det, så bliver alle rystet mere sammen, det bidrager til hverdagen også. Man er gladere når man kommer på arbejde, og derfor er motivationen højere, og man får lavet mere. Det er en win-win i alle situationer. Derfor siger chefen selvfølgelig ja efter sådan en peptalk.

Book en ekspert for det bedste resultat

Så skal rejsen planlægges, men når man ikke lige har en uddannelse indenfor det, så er det lidt uoverskueligt at få stablet en så overdådig rejse på benene. Derfor bliver der booket en ekspert, hvor alle kollegaerne kan komme med og komme med ideer, og få at vide, hvordan det kommer til at foregå. Så er det på tur væk fra kontorerne, og man mangler et lokale. Heldigvis så kan man leje mødelokaler, også nogle som er udover det normale. Ved Hotel Guest Apart, er der både IT-udstyr til den helt store præsentation, samt så man kan holde videokonference også, hvis barnet er blevet syg og man er nødsaget til at blive hjemme. Man kan snildt enten bestille en samlet mødepakke, eller man kan selv komme op med en, og skræddersy den efter sit eget behov. Hvis der skal teambulding over det, kan man efter mødet tage en tur i LOCKED, og allerede der begynde at øve sine samarbejdsevner. Hvis du også overvejer at booke et mødelokale ved Hotel Guest Apart, så klik her. Så er ferien i hus.