4 gode råd til din næste overlevelsestur

0
520

Skal du til at planlægge din næste familieferie? Er du ikke helt sikker på, hvad du gerne vil, eller hvor I skal tage hen? Man kan nemt vælge en ferie, hvor man bare skal slappe af ved en pool hele dagen med en kold drink, men hvad med at prøve noget helt nyt? Hvis du gerne vil på en ferie, hvor du og din families bånd virkelig kan blive styrket, kan I prøve at tage på en overlevelsestur!

Overlevelsestur behøver slet ikke at være farligt!

Overlevelsestur lyder måske meget farligt, men det behøver det slet ikke at være! En overlevelsestur kan for eksempel være en tur, hvor du og familien tager ud i skoven og prøver at være på ferie uden de luksuriøse hverdagsting. Glem TV’et, computeren og alt det andet, og nyd hinandens selskab på denne slags tur.

Gode råd til, hvordan du får den bedste overlevelsestur

Hvordan får man så en god overlevelsestur? Her kommer 4 gode råd til, hvad du skal huske, når du skal afsted:

  • Find et godt sted at sove, hvor du og familien kan ligge komfortabelt. Der er ikke noget værre end at vågne op om natten, fordi det regner ned i hovedet på en. Her kan et shelter være en god mulighed, så du både kan have tag over hovedet og samtidig ligge over jorden, så du undgår alle insekterne på græsset. Hvis du gerne vil bygge et shelter til haven, så køb shelter byggesæt
  • Når I er i skoven, kan det være svært at finde et supermarked lige i nærheden, hvor I normalt kan tage ind og handle. Derfor skal du huske at købe noget mad i forvejen, som kan holde sig i så lang tid, I er afsted, så I ikke går sultne i seng.
  • Lav masser af bål. Bål kan både give dig og familien varme og andre praktiske fordele såsom at bruge det til at koge vand, tørre tøj og andet.
  • Husk at have masser af redskaber med, hvad enten det er reb, save, knive eller andet. Det ville være ærgerligt at opdage, at man manglede sin snittekniv, hvis man skulle bruge den, så husk at pakke dine ting!

Er du klar til at afprøve det?

Er du forberedt på overlevelsesturen med din familie? Det skal nok blive en god tur, som knytter jeres bånd tæt sammen!