Derfor er vi danskere begejstrede for Thailand

0
556

Thailand er en af de mest populære feriedestinationer i hele verden. Særligt elsker vi danskere at rejse oversøisk til Thailands varmere himmelstrøg i de kolde vintermåneder.

#1: I Thailand er mulighederne mange

Hvad end du er til badeferie, en oplevelsesferie, en aktiv ferie eller en kombination af dem alle, kan du det i Thailand. Thailand rummer nemlig mange muligheder, og derfor er det en populær rejsedestination, som du kan få mere rejseinspiration til ved at læse med her.

Her kan du for eksempel tage på cykelferie i midten af landet, pakke rygsækken og tage på backpacker-tur rundt i hele landet samt i de omkringliggende lande, holde en afslappende badeferie, bestille en all inclusive charterferie eller tage på øhop med vennerne.

#2: Det er billigt

I Thailand vil du opdage at du får meget for pengene, da priserne er meget lavere end i Danmark. Dog svinger priserne i forhold til niveauet af turister, men du kan sagtens få et mættende måltid mad til 20 kroner og en tur i Tuk Tuk (Taxi) til, hvad der svarer til prisen på en dansk busbillet.

#3: The land of smiles

Thailand bliver kaldt for The land of Smiles, smilets land, hvilket der er god grund til. Det thailandske folk er smilende, venlige og imødekommende. De tager altid imod turister med de største, gæstfrie og åbne arme, så du med sikkerhed føler dig velkommen.

#4: Flot natur, perfekt klima og lækre strande

Landet er indehaver af nogle af verdens smukkeste strande, hvor du dagen lang kan nyde det perfekte vejr, mens du bader, og kigger på den smukke natur, du er omringet af. Tag på øhop og besøg flere af landets lækre paradisøer med et væld af badevenlige strande.

#5: Shopping og mad

Er du madelsker eller elsker du at shoppe, bør du på din ferie til Thailand besøge Bangkok. Her kan du shoppe dagen lang i de mange shoppingcentre og spise dig mæt i alt deres lækre thai-mad.