De rigtige snowboardstøvler kan rede din skiferie

0
469
Snowboard støvler

Det er vigtigt at vælge de rigtige skistøvler. Det er faktisk det, der er forbindelsen mellem din fod og dit ski/snowboard. Den rette skistøvle giver dig styrke og komfort, mens du er på ski. Det overfører energi og kontrol til din ski, mens de beskytter dine fødder.

Den skal passe

Først og fremmest er snowboardstøvler ikke sko, og bør derfor ikke passe som dem. Når du køber sko, får du dem generelt med et lille ekstra rum og lidt større end nødvendigt. En snowboard-støvle er lavet til ydeevne, og hvis den er for stor, bevæger din fod sig rundt i stedet for direkte at overføre energi til støvlerne og derefter bindingen. Således vil du vælge den mindste størrelse, du kan uden at være ubehagelig, for maksimal kontrol og ydeevne.

Sådan tester du

Når du prøver snowboard-støvler, skal du sætte dig ned, løsne støvlen helt og derefter skubbe din fod ind i den. Sørg for, at du har sokkerne på, som du normalt kører i. Spark din hæl tilbage i støvlen et par gange for at sikre dig, at din hæl er sat på plads.
Spænd derefter støvlen ind så tæt du kan. Når du står op, skal dine tæer røre ved enden af ​​spidsen på støvlen, men bør ikke være trange eller krøllede. Når du bøjer knæene eller står i bøjet position, skal tæerne komme lidt væk fra spidsen af ​​støvlen.

Hold dine sko i god stand

Ingen kan lide at tage kolde og våde støvler på om morgenen, da dette kan give dig en frygtelig ubehagelig tid på bjerget. Tørring af dine støvler kan faktisk øge deres levetid, hvilket kan spare dig for at købe nye støvler i en god stykke tid.
Husk, at hvis du tager foringen ud og anbringer dem direkte på en radiator, kan det potentielt fordreje og endda smelte, hvilket ødelægger dine støvler. Det bedste råd, vi kan give, er at blot fjerne foringen, når du kommer ind fra en dag på pisten, hvorefter du åbner støvlerne op og lader dem være åbne på et tørt sted for at indånde og tørre natten over. Om morgenen er de fri for fugt og klar til en ny dag på pisten.

Jeg håber denne lille guide har hjulpet dig med at finde de perfekte sko, der passer til dig og giver dig den bedste oplevelse, når du skal op på pisten. Husk altid at få det bedste udstyr, så du kan nyde din ferie på bedste vis.