Drømmer du om at være aktiv på din sommerferie?

0
2011

Elsker du at være aktiv på ferien, så er der masser af mulighed, for aktivitet ved Gardasøen og her får du en masse rejsetips til Gardasøen.

Du får en masse oplevelser ved at besøge Gardasøen. Både masser af aktivitet, men også natur, by, shopping og madoplevelser. Af aktivitet kan f.eks. træde i pedalerne, og tage på cykelferie. Det er skønt at cykle på ferien og særligt Italien, da du har den skønneste udsigt og natur omkring dig. Der er mange cykelruter langs søen og hvis i cykler i bjergene er der rig mulighed for at køre mountainbike.

 

Golf er også en mulig aktivitet i Italien. Faktisk tager en del dertil for at nyde sportsgrenen, og udnytte at spille golf omringet med udsigt til den smukke natur. Og det er jo den perfekte feriekombination at tage 18 huller om formiddagen, nyde poolen eller søen om eftermiddagen og så tage på restaurant om aftenen.

 

Vandring ved Gardasøen

 

Husk sportsko eller vandresko, hvis i derimod drømmer om at vandre rundt i Italien. Der er så mange steder man kan tage hen og jeg lover dig, de 10.000 skridt du forsøger at jagte dagligt hjemme i Danmark, vil være barnemad for dig, hvis du tager en tur til Italien.

 

Nu hvor i dyrker meget motion dernede, skal der også benzin på motoren og derfor så husk at finde de bedste spisesteder dernede. Ved Gardasøen finder i masser af veltilberedt mad og intet er bedre end en aktiv dag, med masser af mad efterfølgende. I det italienske køkken finder i både traditionelle pizza eller spaghetti af bedste karakter. I kan også få meget andet som lokale egnsretter, som de italienske kvinder har lavet dem i generationer og i Italien finder i klart de bedste vine, af høj kvalitet som i kan nyde.

 

Der er mange vingårde i Italien og særligt ved Gardasøen. Faktisk er det muligt at prøve en ny vin hver dag, så i kan finde jeres favorit på ferien. Nyd den til solnedgangen og spis en masse friske oliven.

 

I kommer måske til at have jeres bedste sommerferie ved Gardasøen, for det er klart et sted, hvor man ikke kan kede sig. Der er plads til både afslapning, madoplevelser og masser af tid med familien, hvor i kan grine sammen og hygge jer. Derudover er der skønt badevand, så hvis du vil øve dig i at svømme, så er det også her du har muligheden for at lege havfrue. Husk at tage dit kamera med, for du vil fortryde, hvis du ikke får taget smukke billeder, når du er ved Gardasøen.

 

Så overvej at lægge årets sommerferie ved Gardasøen – og kombiner den aktive ferie med alle de goder, som Norditalien kan byde på.