Sådan får du en aktiv ferie i Spanien

0
339

Drømmer du om en aktiv ferie i sydens sol denne sommer, danner Spanien skønne rammer for gode og aktive oplevelser for hele familien. En tur til Spanien kræver ikke den store planlægning, og det er ligeledes nemt at finde billige flybilletter til den solrige perle. Læs med her om, hvilke aktiviteter Spanien tilbyder, og hvordan du kan finde billige flybilletter, så du hurtigt kan komme afsted.

Pilgrimsvandring på Caminoen

Du har helt sikkert hørt om den populære Caminovandring i Spaniens smukke natur. Caminoen er en af verdens længste pilgrimsruter, som fører til apostlens Jakobs grav ved en smuk katedral i byen Santiago de Compostela. Man behøver ikke være kristen for at få en storslået oplevelse ud af at vandre ad Caminoen.

Mange tager turen for blot at opleve det skønne spanske landskab, som omslutter alle ruterne. Du kan nemlig vælge blandt flere forskellige ruter, som fører frem til katedralen. De mest populære ruter er Camino Francés, Camino Primitivo og Camino del Norte. Du kan dermed også selv bestemme, hvorhenne på ruterne du vil starte netop din vandring. Der er dermed ikke en god undskyldning for ikke straks at begynde at finde billige flybilletter, som fører dig direkte til din Caminovandring.

Cykelferie i Spanien

Spanien byder på lidt af hvert, hvis du er interesseret i en sporty cykelferie sydpå. Her kan nævnes flotte strande, bjerge, varme og bilfrie cykelstier i Spaniens tempererede og subtropiske klima. Modsat Danmark kan du virkelig få pulsen op på ruter gennem bjergene. Lyder det alligevel som en for stor udfordring, byder Spanien også på flade ruter, der er mindst lige så smukke.

Cykelferier kan virkelig give dig en helt ny oplevelse af at rejse, hvor du selv er herre over hele din ferie samtidig med, at du for alvor oplever naturen helt tæt på. Du kan desuden også tage Caminoen på cykel! Mange cykelferier i Spanien tilbyder også børnevenlige ophold, så du kan få en aktiv oplevelse for hele familien. Så kom bare i gang med at finde billige flybilletter, så du kan opleve den lokale del af Spanien, som du måske normalt ikke helt støder på.

Detoxferie – meditation, yoga og mindfulness

Har du brug for en afslapningsferie, der dog gerne må have lidt aktive elementer, kan et retreat for krop og sjæl være vejen frem for dig. Her kan du opnå en ny fordybelse i dit liv ved hver dag under dit ophold at dyrke yoga og meditation, mens du vejledes af kompetente eksperter. Du kan selvfølgelig sagtens dyrke yoga i kolde Danmark, men der er noget meditativt ved at befinde sig i varme omgivelser i Spaniens bjergfyldte landskab. Dette betyder dog ikke, at du er fanget på den samme lokation hele din ferie. Mange retreats tilbyder udflugter til de omgivende bjerge og strande, hvor der ligeledes kan dyrkes yoga og mediteres. Find dine billige flybilletter til din detoxferie med det samme! Denne ferie er ikke blot afslapning, men et anerkendende ja til at stresse fuldstændig af.

Forhåbentligt er du nu klar til at finde billige flybilletter, så du kan planlægge din aktive ferie i Spanien denne sommer.