Skal du på ferie til Danmarks solskinsø, Bornholm?

0
2678

Solskinsøens mange muligheder

Bornholm også kendt som solskinsøen, er en rigtigt populær feriedestination, da de har en meget smuk natur og kultur der gemmer på en masse historier fra ældre tid. Hvis du gerne vil have en god oplevelse og en aktiv ferie, er Bornholm helt klart en stor anbefaling.

Men hvis benene en dag er trætte efter et besøg i ekkodalen, så gør jer selv den tjeneste at tage en tur ind til Rønne, Bornholms hovedstad. De har et stort udvalg af caféer og shoppemuligheder, uanset om man er til genbrug, specialbutikker eller mærkevarer. Hvis ikke manden er til shopping, kan han slå sig ned, ved en af de mange caféer, og snuppe en god is eller en kold fadøl i mellemtiden.

 

 

Skal shoppelysten stilles?

Hvis shoppelysten skal stilles, byder Rønne på mange fine butikker, der er noget for enhver smag.

Mangler du en ny maxi dress, skal jumpsuiten udskiftes eller har du bare lyst til noget nyt og lækkert? Så har Rønnes tøjbutikker, helt sikkert noget, der vil falde i din smag, uanset om du er til Kaffe tøj, Ichi eller zhenzi. Den hyggelige gågade byder på mange ting, såsom livemusik i sommerperioden, en god atmosfære, og ikke mindst hjælpsomme bornholmere!

 

Husk at nyde ferien!

Selvom de fleste tager til Bornholm for at have en aktiv ferie, hvor vandrestøvlerne er snøret og rygsækken er taget på ryggen, skal man ikke glemme hyggen! Husk at tage en dag, hvor i bare nyder hinandens selskab over et glas vin. Hvis i har lejet en hytte/sommerhus, og vejret en dag er fantastisk kan i bestille noget take-away i stedet for at spise på restaurant, købe en god flaske vin og nogle chips, og hvis i har en Oduman vandpibe, en højtaler, nogle spil eller andet, ville det være en fordel at pakke med i tasken, det skaber en mere hyggelig stemning, og en anden form for intensitet bare at være hjemme, hvor man kan smide benene på bordet, hoppe i joggingtøjet og bare slappe af, i godt selskab.