7 studentergaver til hende der skal rejse

0
552

Vi er desværre ramt af pandemien og spærret for at udleve mange ting. Men vi forventer vel alle, at en almindelig hverdag kommer tilbage. Og her er dèt at rejse, noget de fleste nok ser frem til. Især dem der måske drømmer om at udleve rejsedrømmene efter endt studie.

Der skal holdes studentergilder i en eller anden form, og studenten skal selvfølgelig også begaves. Hvis du søger ideer til den unge dame der får hue på, kan du her finde inspiration med studentergaver til hende der skal rejse. Gaveideerne er praktiske i forhold til aldersgruppe, formål, dækker bredt og kan gives af alle.

Tilskud til rejsen

Hvad end det er den helt store rejse eller en mindre rejse efter endt studier, så koster det nok mange penge. Og her kan et tilskud til rejsen måske være gaveideen der hjælper hende mest.

Hvad end du søger en gave til din kæreste, veninde, datter eller anden relation, vil en pengegave ofte være velset og god til netop denne lejlighed helt på højde med konfirmation og lignede.

Det med at give penge/tilskud er dog også forbundet med problemer, for ofte virker det lidt som en kedelig ting. Du finder heldigvis også mange andre gode gaveideer til både de store og små, hvad end du søger romantiske gaveideer til kæresten som på Gavekom her, eller du søger de mindeværdige gaveideer indenfor mere personlige ting.

Backpacker rygsæk

Den gode rygsæk er nødvendig, hvis hun skal rejse rundt i Sydamerika, Asien, Australien eller andet. Her skal du kigge efter det rigtige i forhold til både det praktiske, rummelige og kvalitet. Det er vigtigt at få en god kvalitet i materialer og design, hvilket gør rygsækken god at bære men også at rejse med. Her skal rygsækken både være i lette materialer og have gode funktioner, hvilket dog afhænger af rejseform, tid og udstyr der skal med til rejsen.

Priserne varierer meget på vandrerygsække, der også er anvendelige på den store rejse. Kvalitet koster, og derfor er gaven sikkert ikke for alle relationer.

Gode høretelefoner

Høretelefoner er dejlige praktiske i hverdagen, og det vil de selvfølgelig også være til den store rejse gennem 6 – 12 måneder. Og her gælder det om at høretelefoner ikke bare skal give god lyd, men også være i en robust kvalitet.

Blandt de bedste høretelefoner til almindelig brug finder du Bose Noise Cancelling Headphone, Sony WH og WF modeller, Jabra Elite, Shure og andre. Trådløse høretelefoner er praktiske i forhold til, at ledningen ikke bliver smadret. Ulempen er dog, at de skal lades op fra tid til anden, hvilket også kræver en god oplader.

Solcelle oplader

Det er svært at leve uden telefonen, også selvom man rejser og oplever ting. Og derfor kan en god solcelle oplader være den perfekte studentergave til hende der skal ud og opleve verden.

Rejsebøger

Lonely Planet er et hit, og kan købes i forskellige oplag hos blandt andet Bog-ide. En rejsebog med forskellige ideer til hvordan du lever, oplever eller går på jagt efter attraktioner i et pågældende land, kan måske være den gode boggave der kan bruges på rejsen.

Hurtigtørrende håndklæde

Der skal være et håndklæde eller to i rygsækken. Og hvorfor ikke give gode mikrofiberhåndklæder der tørrer hurtigt. En type håndklæde der både er let, fylder lidt og tørrer hurtigere end almindelige håndklæder. En praktisk gaveide der er som skabt til outdoor livet og backpackers.

Gode sko

Fodtøjet skal være i høj kvalitet, hvor vandre- eller trekkingsko nok bliver nødvendigt. Helt ligesom gode sandaler der kan holde, giver god affjedring og samtidig er lette til tasken, kan være kærkomne gaveideer til hende.