Find de rigtige vandrestøvler til din næste rejse

0
129

Det første du måske skal spørge dig selv om er, om jeg overhovedet behøver at have vandrestøvler med? Hos Adventure Magazine skriver vi om oplevelser, hvor man gerne skal udfordres lidt. Derfor kræver det ofte, at man har lidt bedre styr på sit outdoor grej.

 

I dagens artikel har vi fokus på, hvordan du finder de rigtige vandrestøvler til din næste rejse. Når mange skal ud at vandre, er de ofte hurtige til at bruge mange penge på et par vandrestøvler. Dette kan hurtig være spildte penge, da man især i Danmark, kan klare de fleste terræner uden at bruge støvler. Eller, det vil sige om sommeren. For der er nemlig stor forskel på, hvornår på året du skal gå. Vi har samlet nogle råd, du burde overveje inden du investerer i et par nye vandrestøvler.

7 gode råd du bør overveje inden du vælger vandrestøvler

 

  1. Hvilket terræn skal jeg gå i?
  2. Hvor langt skal jeg gå om dagen?
  3. Hvordan er vejret?
  4. Skal jeg have skiftesko med?
  5. Hvor meget skal støvlerne veje?
  6. Hvor meget skal de cirka koste?
  7. Hvordan passer de egentlig til mine fødder?

 

Man kan spørge sig selv om mange ting inden man køber et par nye støvler. Det vigtigste er, at man selv har reflekteret over sine egne behov. Man bliver nemlig hurtigt presset i et par sko, der ikke passer til en, hvis man går uforberedt ind i en outdoor butik.

 

Alle fødder er forskellige. Vandrestøvler bliver hurtigt tunge og varme, og derfor oplever mange at få vabler. I mange tilføje kan vandresko, eller blot et par løbesko faktisk være bedre. Vandrestøvler egner sig især til, at man skal vandre i ujævnt terræn, såsom bjerge med store sten. De har også den funktion, at de giver støtte om anklen. Det kan selvfølgelig beskytte en mod at vrikke rundt, men hvor ofte sker det egentlig for dig, når du er ude at gå?

 

Vi har selvfølgelig en bred erfaring med at vælge vandrestøvler. De skal lige siges, at vi er hverken for eller imod, at man bruger vandrestøvler. Der er bare mange, der køber vandrestøvler forgæves. Det synes vi selvfølgelig er en skam, og som vi siger, så opfordrer vi altid til, at man udfordrer sig selv på sine rejser. Derfor er det ofte vigtigt, at man har noget udstyr med i sin bagage, som man føler sig komfortabel med.