Tag kollegaerne med på vandet

0
112

Trænger dig og dine kollegaer til at komme lidt væk fra arbejdspladsen og i fællesskab møde spændende oplevelser? Med teambuilding har man rig mulighed for at opleve helt nye ting – og hvem siger det ikke kan være i form af fysisk aktivitet og spænding?

 

Saml kollegaerne og tag dem med ud på vandet hvor I, i hold skal dyste i kapsejlads. På rekordtid lærer I at sejle, og I skal i fællesskab få båden i mål før de andre. Lad konkurrencegenet og spændingen drive jer til at kommunikere og samarbejde i uvante rammer, og mærk succesoplevelsen når båden sejler og I kommer i mål med opgaven.

 

Sejlsporten kombinerer de fordele, som teambuilding kan give for fællesskabet og trivslen på arbejdspladsen med en sportsgren, som for de fleste vil være en helt ny oplevelse at afprøve.

 

Sejlsport som teambuilding

Kom indenfor i sejlsportscenteret i Aarhus, hvor flere af landets dygtigste sejlere holder til og træner op til VM, EM og ikke mindst OL. Her får dig og dine kollegaer muligheden for at komme med de dygtige sejlere på vandet, hvor I skal styrke jeres samarbejde og kommunikationsevner. Med fokus på netop dette kan sejlsporten skabe en helt unik oplevelse som dig og dine kollegaer kan dele med hinanden.

 

I hold skal I lære at sejle en sejlbåd, og I skal kunne arbejde sammen om at nå i mål – og ikke mindst at nå i mål før de andre! Denne form for teambuilding handler om at motivere medarbejderne til at arbejde sammen og i fællesskab løse en udfordring. Med kollegaerne på vandet slipper i jeres formelle dagligdag og fokusere udelukkende på sejladsen og sporten. Her er I sammen om at være på udebane og sammen om at komme i mål.

 

Alle kan være med

Teambuilding handler om at få alle med, og til dette er sejlads en helt perfekt sportsgren. Med teambuilding på en båd får alle hver sin rolle, som har vigtig betydning for sejladsen, men en rolle, som alle kan lære. På den måde opnås en succesfølelse både individuelt og i fællesskab når båden sejler.

 

Forbered jer på en dag på vandet som I sent vil glemme og som vil være samtaleemne længe på arbejdspladsen. Mød nye oplevelser med kollegaerne og mærk hvordan fysisk aktivitet og sejlsport kan være med til at styrke jeres forhold både personligt og arbejdsmæssigt.