Gode mtb lygter giver den bedste oplevelse til natrace

0
452

Er du rutineret på MTB? Så er du måske klar til den næste udfordring. Du tænker måske om det er et højere bjerg, eller en dybere dal, men i virkeligheden kan du gøre din tur til en meget større udfordring meget nemmere. Alt du skal gøre, er at begynde at cykle om natten i stedet for om dagen. Et såkaldt natrace er en god måde at give sig selv en konstruktiv udfordring. Dette er til gengæld bedst at få investere i det rigtige udstyr inden du kaster dig ud i længere ture.

Det vigtige grej

Det mest vigtige at have styr på når du skal ud at køre natrace, er at kunne se godt og ordentligt. For at kunne se skal du bruge en stærk lampe. Denne lampe kan findes nemt og billigt på internettet. Du kan se udvalg her. Sådan kan du danne dig et godt overblik over hvilken lygte der vil være den ideelle for dig. For en lygte er det vigtigt at du skaffer dig en lygte der kan oplyse din vej. Du skal have en lampe med et relativt højt antal lumen før du kan stille dig tilfreds med den. Derfor er det vigtigt at du gør din research grundigt før du stiller dig tilfreds med det du køber.

Vigtige egenskaber ved din lygte

Det vigtigste ved din lygte er, at den har alle de funktioner, du har brug for. Det er selvfølgelig vigtigt, at du kan se når du kører, men det der virkelig fylder, kan være mange andre faktorer. Det kan fx være monteringen af lygten. Kan din lygte monteres på din hjelm, kan det være en stor hjælp for dig. På denne måde kan du se, hvor du kører i alle retninger, idet lyset vender sig sammen med dit hoved. Noget andet vigtigt er, hvor batterierne i din lygte er placeret. Det gængse er at placere batterierne indeni selve lygten, men det er kan være smartere at placere dem udenfor, hvis din lygte har brug for meget strøm. Skal din lygte være en der lyser meget op, har den brug for meget kraft fra batterier. Derfor kan det være en super god ide at købe en lygte der har batterier placeret på selve cyklen i stedet for i lampen.