Rejs langt væk for at opleve sjældne dyr og en vild natur

0
356

Rejs væk fra kedelige Danmark og til øerne i Asien

Det er ingen hemmelighed, at Danmark ikke er et særlig ekstremt land. Vi har ingen vulkaner, ingen bjerge, ingen koralrev og ingen vilde dyr. Ulven og hugormen må være de vildeste dyr vi har, og måske sammen med et par vildsvin. Der er altså ikke så meget vildt, hvis man drømmer om natur og sjældne oplevelser, som kan få folk til at like ens billeder på Instagram. Rejser man derimod til Asien og de smukke lande man finder her. På en rejse til Asien finder man alt fra bjerge og vulkaner, til kalkstensklipper der skyder op af havet og smukke koralrev. Er du vild med eksotiske og farlige dyr, så kan du da også finde det her. Her findes der hundredevis af slangearter, giftige edderkopper, store rovdyr og hajer. På med safariudstyret og så bare afsted på en vild oplevelse.

 

Flores i Indonesien er et sandt paradis med smuk natur og vilde dyr

Flores er både navnet på en menneskart og en dejlig ø i Indonesien. På en rejse til Flores Indonesien er der mange oplevelser. Inde på øen venter der mange nationalparker, vulkaner og smukke rismarker. Men ved byen Labuan Bajo venter det mest interessante område. Ud for kysten ligger Komodo National Park som er enestående og utrolig smuk. I dette område mødes flere forskellige strømme og skaber et vildt liv. Blandt en af de smukkeste dykkersteder med vilde og stadig levende koraller. Ja der finder man millioner af fisk i alle slags farver, hajer, rokker og skildpadder.

 

Derudover er området fyldt med smukke kuperede øer. Øerne ligner små bjerge fyldt med grøn/guligtgræs og er yderst smukke. På øerne finder man et meget sjældent dyr. Komodovaranen lever her som det eneste sted i hele verden og er noget man skal opleve.

 

Bliv klogere på den altædende komodovaran og rejsen dertil

Komodovaranen eller som den kaldes på engelsk komododragon er en skabning. Firbenet kan blive 6 meter lange og vejer flere hundrede kilo. Det vilde ved dyret er, at de både er giftige og æder alt. Deres livret på øerne er okse som de bider med gift og følger i flere dage og nogle gange et par uger, før de begynder at æde dem. Det utrolige ved varanerne er dog, at de spiser ALT. De spiser alle knogler og efterlader ikke noget. Man har desværre også hørt om et par turister, som er forsvundet fra sin gruppe og alt fundet igen. Det siges at man fandt en schweizers kasket og kamera ude i naturen.

 

Varanerne kommer man kun ud til på guidede ture. Det er nationalparker med rangers som hjælper med at finde dyrene og passe på jer. Der findes mange udflugter fra Labuan Bajo, men flere dages udflugter fra Lombok er også en mulighed. Områderne er til tider lukket ned, for at beskytte dyrene. Dog er en af øerne altid åbent og det hjælper de lokale jer med.