Sejlentusiast? En fed vimpel til båden er et must

0
1132
bådvimpel

Ejer du en sejlbåd af en eller anden art? I så fald bør du kraftigt overveje at anskaffe dig en eller flere vimpler til din båd. Det er en smuk og elegant måde at udsmykke sin båd, og samtidigt vise hvor man kommer fra eller hvilken forening, man tilhører. Som sejlentusiast er ens båd det indtryk, man sender ud til resten af sejlsamfundet. Derfor er det vigtigt, at man er bevidst om, hvordan man fremstår. Man bør gøre opmærksom på sig selv, så de andre sejlere kan genkende og identificere netop din båd. Dette kan man gøre med vimpler. Læs med herunder for at høre mere.

Personificér din sejlbåd, så den skiller sig ud fra mængden

Sejlbåden er sejlentusiastens kæreste eje. Derfor bør man også gå op i, hvordan den ser ud. Selvfølgelig er der en masse, der skal holdes ved lige. Det er jo trods alt et stort arbejde, at have en båd. Noget går i stykker, og man må reparere det. Har man en træbåd, er det endnu værre. Men man gør det, der skal til. For det er altid essentielt, at man fremstår seriøs, og at ens båd skinner. En båd er på mange måder et flydende kunstværk, og der er uendelige måder, hvorpå man kan få den til at springe i øjnene. Vimpler er ideelle til dette formål. Sæt de farverige flag fast i masten, og din båd vil fremstå unik og personlig.

Få speciallavet vimpler i lige præcis det design, du ønsker

Dine vimpler er dit varemærke dit kendetegn. Det er dem, folk vil kigge efter når du ligger i en havn på den anden side af jorden. Og når du cruiser over Atlanten vil de blafre smukt i vinden. Det er en sand fryd for øjet. Designet kan du endda helt selv bestemme. Det kan fx være med logoet eller navnet på den havn, du føler dig hjemme i. Men du kan også være kreativ og finde på et design, som er helt dit eget. Hvis det lyder som noget for, og du gerne vil vide mere, så er det bare med at komme i gang. Se Emblemer.dk’s udvalg af vimpler her. Vælg mellem alverdens farver og skil dig ud fra mængden. Den klassiske vimpel er den trekantede i størrelsen 25 x 40 cm, men det er også muligt, at få produceret andre størrelser og også firkantede. Det er kun fantasien, der sætter grænser.