Adventureoplevelser for to personer

0
641
Adventureoplevelser

Oplevelser er noget af det fedeste, som man kan lave sammen som to personer, der elsker adventure. Derfor, er det da også en af de mest populære gaver, som man overhovedet kan give. Det skaber nemlig minder, som man kan huske sammen de næste mange år.

 

Mange oplevelsesgaver for to personer ender ud i ansigtsbehandlinger, spa-ophold og vinsmagning. Mens det kan være utrolig rart, kan det også være en anelse kedeligt, hvis man er mere til aktiviteter, der sætter adrenalinpumperne på overarbejde.

 

Derfor har vi samlet en række gode forslag til oplevelser for 2 personer, der elsker adventure.

 

Få luft under vingerne

Har I altid misundt fuglene fordi de kan se planeten fra oven? Så kan vi sagtens forstå jer – heldigvis kan I også få luft under vingerne, og dermed se jorden fra oven. Og alt efter, hvor store adrenalinjunkies I er, kan vælge nogle forskellige oplevelser for to personer.

 

I den mere rolige ende af skalaen, kan man blandt andet komme ud og flyve i luftballon. Det er ikke nødvendigvis noget der får hjertet til at banke ekstra hurtigt, men det er en fuldstændig vild oplevelse – især hvis det er på en dag, hvor vejret er godt.

 

Bliver en luftballon lidt for kedelig, kan I overveje om tandemspring er noget for jer. At hoppe ud af et fly er noget af det, som virkelig er grænseoverskridende – men når først man er ude og først flyver, for herefter at dale, ned mod jorden, så er det en af de mest fantastiske oplevelser. Man kan selvfølgelig også nøjes med indendørs skydiving, hvor det i stedet foregår under mere kontrollerede forhold.

 

Vil man helst undgå at hoppe ud fra noget, kan en helikoptertur også være en ualmindelig fed oplevelse. Som taget ud af en hvilken som helst actionfilm, kan man komme op og flyve i en helikopter for et særdeles fornuftigt beløb.

 

Hvad der til gengæld er en anelse dyrere, er en rumrejse. Jep – den absolut vildeste oplevelse for to personer, der gerne vil se kloden for oven. Det koster lige knap en million kroner, men så har I forhåbentligt også nogle vilde billeder til Instagram.

 

Til vand og til lands

Skal I ikke nyde noget af at flyve, kan I overveje om krigsskibsrace er noget for jer. At race afsted på vandet, med en ubeskrivelig fart er virkelig noget, der kan resultere i et bredt smil. Især hvis man elsker soldater og krigsskibe.

 

Er man lidt ovre i samme genre, men vil hellere holde sig på land, kan man overveje om man skal steppe sit paintball-game up. I har nemlig muligheden for at deltage i en fuldstændig vild paintball kamp med kampvogne og alverdens andet fedt udstyr og kolisser.

 

Ligegyldig hvad man vælger – om det er nogle af de foreslåede eller om det er et par dage på indlandsisen, så er der masser af adventureoplevelser for 2 derude.