Sommerens mange fede oplevelser i Danmark

0
1264

Lige meget om sommeren tegner til at være varm eller fuld af regn, så er de fleste danskere gode til at få det bedste ud af den. Man behøver nemlig slet ikke at drage udenlands for at have det sjovt og opleve noget om sommeren. Nedenfor er der tre eksempler på, hvad du kan få sommeren til at gå med.

Tag på festival

Som mange andre, kan du bruge en uge af sommeren på at tage på festival. Du kan sove i telt sammen med vennerne, lytte til god musik og bare have det sjovt.

Hvis du har bestemt dig for, hvilken festival du vil på, og hvem du skal afsted med, så er der kun tilbage at pakke til den forestående uge i telt. Det kan dog være en udfordring at gennemskue, hvad det egentlig at nødvendigt at medbringe.

Heldigvis er der mange, der har prøvet dette før dig, og derfor findes der også de såkaldte festivalpakker eller festivalkits. Festivalkits er pakker, du kan købe, der indeholder alt, hvad du og dine venner har behov for på festival.

Du kan købe festivalkits til 2 og helt op til 9 personer, og de indeholder et telt, der kan huse jer alle, har soveposer til alle, en kodelås til teltet og meget mere. Festivalkits er en nem og pladsøkonomisk måde at pakke på, og med et par festivalkits under armen er I garanteret en god festival.

Tag på vandretur

Hvis du bedre kan lide at gå en smule langsommere til værks om sommeren, så kan du også vælge at tage på vandretur. Det er en billig ferieform, som alle, både ung og gammel, vil synes om.  Desuden er vi så heldige, at det danske land nærmest er oplagt til denne ferieform.

Naturen er skøn, vandreruter er der nok af, og landet er spækket med teltpladser, shelters og andre muligheder for at overnatte i det fri. Hvis I er familien eller vennegruppen, som godt kan lide at være ude i naturen og spise mad over bål, så er en vandretur den oplagte oplevelse.

Tag på bed and breakfast

Bed and breakfast er på mange måder hotellets lidt mindre og billigere fætter. Du kan få lov til at overnatte og du får serveret morgenmad, men mere er der heller ikke i det. Til gengæld kan du finde en bed and breakfast næsten alle steder i det ganske land.

De fleste bed and breakfast steder er nemlig ejet af privatpersoner, som ganske enkelt synes det er hyggeligt at få besøg af rejsende fra tid til anden.

Hvis I kunne tænke jer at bruge sommeren på en lidt alternativ måde, kan I rejse rundt i de mere ukendte dele af det danske land for at overnatte i på bed and breakfast steder. I vil opleve smukke og interessante dele af det danske land, som i aldrig har set eller hørt om før, og erfaringen siger, at indehaverne af en bed and breakfast gerne vil fortælle om deres lokalområde. Lige meget hvad I planlægger, er der i hvert fald masser af muligheder for oplevelser i lille Danmark.