Vandreture med baby 

0
740

Får du lys i øjnene, når du tænker på at vandre rundt i fjelde og bjerge, se de fantastiske udsigter og nyde frokost i solen? Hvis du og din familie virkelig sætter stor pris på udendørslivet og at være aktive, hvordan holder man så fast i sådanne hobbyer, når der kommer en lille ny baby ind i familien?

Hav de rigtige tasker med

For at sådanne noget som vandreture skal være succesfulde, så er det generelt set vigtigt, at man både husker alle de ting, man skal bruge, men det er også vigtigt, at man har pakket det hele på en praktisk måde, så det er nemt at bære på. Så når du er på udkig efter en ny adventure-taske, så tjek om den sidder godt på din ryg, og om den har den rigtige størrelse til at kunne rumme alt det, I skal bruge på jeres tur.

Hvis der så indgår en baby eller et mindre barn i planlægningen, så kan det som regel løses med en pusletaske rygsæk. På den måde kan I nemt bære alt det, I har brug for til familiens mindste medlem på ryggen og dermed have armene fri. Samtidig kan det være, at barnet er lille nok til, at det primært kan bæres i en bæresele på maven.

Det giver gode minder

Der er mange familier, som stadig holder fast ved deres aktive liv, også efter at de har fået børn. Det er klart, at der skal laves nogle ændringer rundt omkring for, at det stadig kan være en god oplevelse.

For eksempel kræver det nok en del flere pauser, end I er vant til, men det er også hyggeligt at tage sig tiden til at slappe af i den smukke natur og lege lidt.

Med alt det rigtige tøj og udstyr til alle familiens medlemmer, kan det sagtens blive en rigtig sjov tur for både jer og jeres børn. Samtidig vil det give jer alle en masse gode minder, og børnene vil få et naturligt forhold til det at være ude i naturen. Alt sammen noget, der kan være godt for barnet at tage med sig videre i livet.