I Danmark er du altid tæt på adventure og eventyr

0
1302
magneter til vandring

Når det kommer til ekstremsport, er vi i Danmark ekstremt heldige. Vi har det hele indenfor rækkevidde. Afhængigt af årstiden er vi ikke længere end to timer fra de svenske pister, og om sommeren er vi aldrig mere end tre timer fra Cold Hawaii.

Selv hvis du ikke er til surfing, snowboarding og ski, så er Danmark stadig et godt land, når det kommer til ekstremsport med en lang række veludførte skateboard parker og trails til mountainbiking i stort set alle de danske skove, kommer du i hvert fald ikke til at kede dig.

Er din tur forsikret?

Når du slår et hurtigt smut forbi Sverige eller den jyske vestkyst for at opleve enten løjper eller bølger, så er der ikke noget værre end at skulle afbryde turen, fordi du får problemer med bilen på turen derover. Forestil dig det bare. Du har pakket alt dit udstyr, du blæser afsted ad motorvejen, og undervejs punkterer det ene dæk.

Det eneste, der kan redde dig der, er, hvis du har din planlægning i orden. Det kræver ikke mere end at være tilmeldt Falck hjulskift for at redde dig dag i det tilfælde. Så husk det nu. Eventyret begynder kun, hvis du når frem. Det er ikke kun skiudstyret, der skal være i orden. Det skal transporten også.

Hvordan kommer du frem?

Fordelen ved at Danmark ligger så centralt i forhold til sne og bølger og er dækket i skateboardbaner og trails, er ikke noget du kan drage fordel af, hvis du ikke kan komme ordentligt rundt i landet. Derfor kan det være en god idé at kigge nærmere på din transportsituation.

For mange af os er det nok en drengedrøm at få fingre i en bil som BMW i8, og det er da også en lækker mulighed, hvis du bare skal have plads til dit board og dine støvler, men hvis du skal til at køre landet tyndt med tre mountainbikes, er det måske smartere at se dig om efter en bil med lad eller i det mindste et anhængertræk.

Når du først har ordnet transporten, er der dog ikke mange ting, der kan stoppe dig, og selv hvis du ser frem mod en sommer, der foregår indenfor landets grænser, er der rig mulighed for at fylde den med eventyr. Så det handler bare om at få hjul under fødderne og komme derudaf.