4 adventurerejser du kan tage på

0
358

Har du lyst til at komme på eventyr, og vil du gerne ud i verden og opleve noget, men er du ikke helt sikker på, hvilken form for adventure, du skal tage på, har vi her lavet en lille liste med inspiration til, hvad du evt. kan kaste dig over.

 

Der er jo meget forskelligt at vælge imellem, og der er også mange andre sjove former for adventures end bare de fire, du finder på denne liste herunder. Men det kan forhåbentlig være med til at sætte nogle tanker i gang og give dig noget inspiration til, hvad du skal lave.

 

Adventurerejser finder du også på ServiceNews.dk – et nyhedsmedie til servicebranchen. Fra tid til anden kommer der også spændende pressemeddelelser og nyheder om adventurerejser på Pressemeddelelse.dk.

Backpacker

Den første adventurerejse, vi kommer til at vende her, er den gode gamle backpackertur, som mange, især unge mennesker, vælger at tage på, når de holder et sabbatår og gerne vil ud og opleve verden.

 

Her er der mange, der vælger at tage en backpack på ryggen og så ellers stikke af til et mere eksotisk land, eller flere forskellige lande for den sags skyld, for at komme helt ind under huden på det pågældende land og deres beboere. Her bor du typisk på hostels og vandrehjem, hvor du kommer til at møde en masse andre backpackere. En fantastisk rejseform for dig, der gerne vil møde en masse nye mennesker.

Safari

En anden måde at komme ud og få et eventyr på, er ved at tage på safari. Der er mange rejsebureauer, der tilbyder dig at lave en skræddersyet rejse for dig og dine venner eller familie, så I kan komme ud og opleve lige netop den safari, I drømmer om.

 

Det er typisk et afrikansk land, der er rejsemålet, når du gerne vil på safari. Nogle af de lande, der er rige på safariture kan være Sydafrika, Botswana, Kenya, Zambia eller Tanzania.

Bjergbestigning

Drømmer du om at komme op over alt andet og skue ud over horisonten, og er du ikke bange for højder, kan du også vælge at tage på bjergbestigning. Der er mange gode muligheder for at bestige bjerge både i og uden for Europa.

 

Der findes mange forskellige sværhedsgrader inden for netop denne kategori, så det gælder naturligvis om at vælge et niveau og et bjerg, der passer til den erfaring, du har. Der er flere rejsebureauer, der arrangerer denne form for ture, hvor der kommer guides med og hjælper jer med at komme både op og ned fra bjerget. Kilimanjaro er bl.a. et populært rejsemål inden for denne kategori.

Dykning og snorkling

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at komme ud at dykke eller at snorkle i nogle mere eksotiske verdenshave end dem, du kan komme i herhjemme. Du har bl.a. også mulighed for at tage dit dykkercertifikat, hvis du nu er interesseret i selv at blive dykkerinstruktør eller lignende.

 

Du kan bl.a. komme til at dykke ved nogle af verdens smukke koraller, eller du kan komme ud at dykke med hajer eller delfiner. Det er en oplevelse, du sent vil glemme.