Sov godt på dit næste eventyr med en feltseng

0
470

Hvor godt dit næste eventyr hen? Er det en vandretur i de Østrigske alper? eller en tur rundt i det Danske kongerige på campingpladser? eller måske en kanotur i de svenske skove? Uanset hvad så kan dit eventyr blive lige lidt bedre, hvis søvnen også bliver det – og det er her at feltsengen kommer ind i billedet.

Feltsenge til bedre outdoor overnatning

Med en feltseng får du helt klart en bedre nattesøvn end du gør på et liggeunderlag, men samtidig slipper du også for at bære rundt på vægten af en luftmadras.

 

Feltsenge er lavet så du sover over jordhøjde og dermed slipper for at mærke på ujævnheder i overfladen og vågne op med ømme muskler og blå mærker, men derudover så kommer du til at få fornemmelsen af at ligge i en seng, da feltsengen give lidt efter når du ligger dig.

 

Feltsenge fås i mange forskellige udgaver, størrelser og komfortniveauer, så der er noget til enhver smag. Du kan f.eks. få:

  • Feltsenge i træ
  • Letvægtsfeltsenge i aluminium
  • Feltsenge der bær op til 150 kg
  • Dobbelt feltsenge til 2 personer
  • Feltseng med madras
  • Feltseng med telt

Der er mange typer, men til at runde af på vil jeg lige give et par fif til at gøre feltsengen endnu bedre og endnu mere behagelig at sove i.

Luksus i naturen

Der er nogle måder hvorpå din feltseng kan blive endnu bedre at sove på. Det kræver selvfølgelig også at du slæber på lidt mere, men måske er det det værd for dig?

 

Den nemme måde er at købe en feltseng med madras. Her får du langt mere komfort og det minder i høj grad mere om komforten du får ved en luftmadras, der er stadig et stykke vej op til en rigtig seng.

 

Den anden måde at pimpe din feltseng på involvere lidt ekstra grej. Køb et oppusteligt liggeunderlag også, og placer det ovenpå din feltseng. Hvis du så samtidig har en god tyk og blød sovepose, så garantere jeg dig at du sover godt efter en lang dag udenfor i naturen og måske endda med 20 km i benene.

 

Prikken over i’et for din luksusseng vil selvfølgelig være hvis du også har en hovedpude. Det er altid en vej til bedre søvn hvis man har en hovedpude at putte med, problemet er bare at det også fylder en del i pakningen. En måde at komme udenom dette problem på er ved at medbringe en babypude i stedet for din egen store hovedpude.

Nu ved du forhåbentlig om du skal have en feltseng med på din næste tur i det fri og dermed sikre dig en bedre søvn hver nat. Det er sikkert ikke for alle med sådan en feltseng, og giver da også lidt mere grej at slæbe rundt på.